GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Snattade för 780 kronor på Ica

Osby En kvinna i 45-årsåldern hemmahörande på en ort i Eslövs kommun har vid Hässleholms tingsrätt dömts till dagsböter för snatteri.
Osby • Publicerad 31 augusti 2017 • Uppdaterad 25 november 2021

En kvinna i 45-årsåldern hemmahörande på en ort i Eslövs kommun har vid Hässleholms tingsrätt dömts till dagsböter för snatteri.

Det var i början av april som kvinnan blev påkommen efter att ha snattat varor till ett värde av 780 kronor på Ica supermarket i Osby.

Förutom dagsböter dömdes hon att betala ett skadestånd till butiken på 87 kronor samt en avgift på 800 kronor till brottsofferfonden.

Helen Fingalsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.