Josefsson i landslaget 2018

RIDSPORT

Vesslarpsryttaren Malin Josefsson är uttagen i fälttävlanlandslaget 2018.
EM-truppen från Strzegom utgör kärnan i det svenska fälttävlanslandslaget, där förbundskapten Fredrik Bergendorff plockat ut sju ryttare i spetstruppen.
Bronslaget från EM; Sara Algotsson Ostholt, Ludwig Svennerstål, Niklas Lindbäck och Louise Svensson Jähde är givna i spetstruppen. Där ingår också Malin Josefsson och Anna Freskgård, som tävlade individuellt samt EM-reserven Hanna Berg.
Förra helgens fälttävlan i polska Stzegom blev säsongsavslutning för de svenska ryttarna. Malin Josefsson, som tävlar för Vinslövs RF, var tvåa i CCI3* med Allan V och Hanna Berg och Quite Survivor kom tvåa i CIC3*.
Det stora målet för 2018 är VM i Tryon, USA i september. VM fungerar också som OS-kval.
I utmanartruppen ingår Victoria Carlerbäck, Ebba Adnervik, Christoffer Forsberg och Therese Viklund.
Spetstruppen består av: Sara Algotsson Ostholt, Warendorf (Tyskland), Hanna Berg, Färlöv, Anna Freskgård, Tystberga, Malin Josefsson, Osby, Niklas Lindbäck, Munka Ljungby, Ludwig Svennerstål, Badgerstown (Storbritannien), Louise Svensson Jähde, Schleswig (Tyskland).

×