Annons

Shannon Lynn och Sandra Adolfsson förlänger

Fotboll Skotska landslagsmålvakten Shannon Lynn fortsätter vakta Vittsjömålet nästa säsong, och mittbacken Sandra Adolfsson, omskolad till mittback, gör sin nionde säsong i Vittsjö GIK Hässleholm.
Sport • Publicerad 25 november 2017 • Uppdaterad 24 november 2021

- Shannon väljer nu att fortsätta sin målvaktskarriär hos oss i Vittsjö. En målvakt som under föregående säsong låg i toppen av målvaktsligan och slutade som nummer två säger det mesta om lyckan vi känner över att hon valt att stanna kvar och utvecklas hos oss, säger sportchefen Erika Nilsson.

Shannon Lynn är glad över att ha förlängt sitt kontrakt och är angelägen om att köra i gång igen i januari.

Annons

Mittbacken Sandra Adolfsson är också klar för en ny säsong.

- Vi är glada att en av Sveriges bästa mittbackar har valt att göra sin nionde säsong i Vittsjö GIK Hässleholm. Sandra är en stabil, bollvinnande back som med ett mycket säkert passningsspel var en stor del i att Vittsjö GIK Hässleholm bara släppte in 30 mål under gångna säsongen. Minst antal under de år vi varit i Damallsvenskan, säger Erika Nilsson i ett pressmeddelande.

- Att få representera klubben för nionde säsongen i rad gör mig stolt. Jag ser verkligen fram emot säsongen 2018, säger Sandra Adolfsson i ett pressmeddelande.

Eva SchmidtSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons