Teknisk undersökning av garage dröjer

Den tekniska undersökningen av det brandhärjade garaget på Norra Stationsgatan dröjer. Det skriver polisen på sin hemsida.

”Den tekniska undersökningen som är planerad gällande branden i garaget på Norra Stationsgatan i fredags är fördröjd. Detta beror på att arbetsmiljön i garaget i nuläget inte är säker för polisens personal. Teknikerna kommer att samverka med byggnadsingenjör under morgondagen för att säkerställa platsen.

Till följd av dröjsmålet har polisen ännu inte kunnat fastställa vilka bilar som är påverkade av branden, och har således inte kunnat underrätta aktuella målsägare. Det är beklagligt att tredje part drabbas av oangelägenheten och vi hoppas kunna ge besked fortast möjligast.” står det att läsa på polisen.se.

Dagens fråga

Har du höststädat trädgården?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×