Annons

Vinslöv körde över Backa

Sport Vinslöv bjöd på en rejäl smällkaramell så här före jul när man körde över bottenkollegan Backa från Göteborg med hela 40-25, halvtid 21–14.
Sport • Publicerad 16 december 2017 • Uppdaterad 24 november 2021

Vinslöv bjöd på en rejäl smällkaramell så här före jul när man körde över bottenkollegan Backa från Göteborg med hela 40-25, halvtid 21–14.

Därmed överlät man också jumboplatsen i tabellen till gästerna.

Annons

– Tycker att vi visar att vi är ett betydligt bättre lag än vad resultaten visat under hösten, förklarade Ludwig Rosenberg som angav mycket av tonen för hemmalaget i den första halvleken.

Tillsammans med Örn Östenberg blev Rosenberg också bäste målskytt i hemmalaget med sina sju mål.

Det var egentligen bara match i Furutorpshallen i fem minuter och fram till 4–4. Därefter ryckte hemmalaget genom att göra 6–0 på sju minuter och efter 9–4 var gästerna sedan aldrig riktigt nära.

Noterbart också att 17-årige målvakten Ludvig Dahlberg fick göra hemmadebut i ettan när åtta minuter återstod och han hann även svara för ett par bejublade räddningar.

– Var faktiskt värre när jag fick hoppa in på bortaplan, menade en nöjd Ludvig Dahlberg.

Läs mer om matchen i måndagstidningen.

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons