Annons

Storspel av 59:an i Göteborg

Sport • Publicerad 13 januari 2018 • Uppdaterad 15 december 2021
Cajsa Wegner. FOTO: JÖRGEN JOHANSSON/ARKIV
Cajsa Wegner. FOTO: JÖRGEN JOHANSSON/ARKIV

Att göra en perfekt serie i bowling med 300 poäng händer emellanåt. Men att som 59:an göra hela tre 300-serier på en dag är ytterst ovanligt. Det var något som laget från Hässleholm gjorde på lördagens bortaresa då de mötte Joker och Sterling i Göteborg. Anton Borg noterades för 300 pinnar mot Joker medan Cajsa Wegner och Daniel Ströbeck gjorde detsamma mot Sterling.

Annons

Det goda resultatet är också ett bevis på vilken stark trupp 59:an har denna säsong. Laget saknade Jenny Wegner, som spelade i den klassiska finska stortävlingen Ballmasters, och André Ekberg vilken fortfarande har problem med sin fingerskada.

Däremot var det inte lika jämnt i dagens andra match mot Sterling. 59:an vann med 13–7 men hade avgjort matchen redan efter tre serier då de ledde med 11–4.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons