André Schultz är klar för Tyringe resten av säsongen. Foto: JÖRGEN JOHANSSON/ARKIV

André Schultz fortsätter i Tyringe serien ut

I skuggan av Tyringes krisläge på backsidan gick André Schultz och Glimmalånet Fabian Rietz in i uppställningen i segermatchen borta mot Grästorp. Och det är redan klart att Schultz fortsätter i Tyringe ett tag till.

– I alla fall finns jag i Tyringe säsongen ut, menar 27-årige André Schultz.
– Sedan är frågan om min kropp skulle palla i en hel kvalserie.
När det gäller Rietz så är frågan om Glimma kan släppa honom för ytterligare matcher? Laget leder visserligen sin serie komfortabelt men om spelare dubbelregistreras är karensen fyra dagar mellan övergångarna.
– Det var iallafall riktigt kul att spela i ettan även om skillnaden är riktigt stor jämfört med trean, förklarar Fabian Rietz.

×