Annons

Power Meet tillbaka i maj

Hässleholm Jo då, det blir ett nytt Power Meet i Hässleholm i sommar också.Ingr.10.indr: Arrangemanget har växt år för år och har haft svårt att få plats på Hässleholmsgården. Men att avstå från årets bilfest är inte aktuellt.
Hässleholm • Publicerad 14 februari 2018 • Uppdaterad 13 december 2021
På lördag är det dags för motormuller i Hässleholm. Foto: Eva Sandström/Arkiv
På lördag är det dags för motormuller i Hässleholm. Foto: Eva Sandström/Arkiv

Lördagen den 26 maj är det dags för årets Power Meet of Summer i Hässleholm.

Det blir årets första stora träff i Skåne och man kommer precis som i fjol att hålla till på Hässleholmsgården. Uppmaningen är dock att vara på plats före klockan tio eftersom köerna växer snabbt framåt förmiddagen.

Annons

Träffen som arrangeras av American Car Club Sweden (ACCS) tillsammans med Eagles Car Club i Hässleholm samlade så mycket folk 2017 att alla inte fick plats inne på Hässleholmsgården.

Solen sken, det var varmt och stämningen var hög. Cirka 4 000 USA-bilar beräknades ha besökt Hässleholmsgården.

Nu visade det sig att tillströmningen var så stor att flera fick ställa sig utanför vid Hässlegårdens golfklubb och ner mot brandstationen.

Detta gjorde att arrangörerna kände oro för om man fortsättningsvis skulle kunna hålla till på Hässleholmsgården.

– Men det är inte lätt att hitta någon annan plats, förklarar Bibbi Gustavsson som är med och arrangerar träffarna. Och så är här ju så vackert.

Helen Fingalsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons