Annons

Sex gripna för kidnappning

Höör Sex personer är anhållna misstänkta för människorov efter att polisen larmats om ett bråk utanför Höör.
Höör • Publicerad 8 maj 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Det var vid sju-tiden på måndagskvällen som polisen larmades till platsen efter ett bråk. Enligt polisens yttre befäl på plats fördes en man till sjukhus med oklara skador. Men på tisdagsmorgonen berättar inre befäl i Kristianstad att det är en kvinna som förts till sjukhus, uppger SVT.

– Vi utreder händelsen bland annat som människorov i nuläget och sex personer har anhållits, säger Martin Larsson inre befäl i Kristianstad.

Annons

En kvinna i 30-årsålldern har berättat att hon blivit misshandlad och kvarhållen i ett hus utanför Höör mot sin vilj, uppger flera medier.

– Men vi vet inte hur länge och hur hon varit inlåst. Hon hade vissa skador, så hon är tagen till sjukhus med ambulans. Det går att prata med henne, säger säger Martin Larsson till Kristianstadsbladet.

Eva SchmidtSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons