Nytt fall av lösa hjulbultar

Tyringe Ytterligare en person verkar ha fått hjulbultarna lossade på sin bil.
Hässleholm • Publicerad 25 maj 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Ytterligare en person verkar ha fått hjulbultarna lossade på sin bil. Det var vid 17-tiden i torsdags som en man i 50-årsåldern upptäckte att hans bil började skaka efter att han kört en bit. Händelsen inträffade på Möllegatan och är det tredje fallet inom loppet av en vecka där bilister i Tyringe upptäcker att hjulbultarna är lösa. Tidigare är det en man i 30-årsåldern som utsatts vid två tillfällen och brotten har då polisanmälts som framkallande av fara för annan.

Denna gång rubriceras brottet som försök till misshandel och enligt polisen var den utsatta mannen endast på besök i Tyringe.

lousil
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.