Annons

Gospeltrio sjöng i kyrkan

Osby • Publicerad 24 juni 2018 • Uppdaterad 14 december 2021
Sångtrion Gospel Intill med Maria Sandell vid pianot, Jasmin Östlund i mitten och Victor Molino Sanchez till höger, var ett svängigt inslag i söndagens högmässa i Osby kyrka. 					               foto: Magnus Wahlström
Sångtrion Gospel Intill med Maria Sandell vid pianot, Jasmin Östlund i mitten och Victor Molino Sanchez till höger, var ett svängigt inslag i söndagens högmässa i Osby kyrka. foto: Magnus Wahlström

Högmässan i Osby kyrka gästades på söndagen av den Stockholmsbaserade gospeltrion Gospel Intill.

Trion består av Maria Sandell, Victor Molino Sanchez och Jasmin Östlund och den förstnämnde tog plats vid pianot för att leda gruppen.

Annons

Sånger på såväl svenska som engelska ingick i den varierade repertoaren med allt från mer traditionellt andliga sånger till modernare gospel och dessutom några egenskrivna låtar.

På plats i kyrkan fanns uppskattningsvis omkring 80 personer som deltog i högmässan och lyssnade till de musikaliska inslagen. Att döma av applåderna utgjorde sången från Gospel Intill ett uppskattat inslag.

Efter högmässans slut serverades i vanlig ordning mingelkaffe.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons