GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Stal saker i omklädningsrum

HÄSSLEHOLM Under måndagseftermiddagen var någon inne i ett omklädningsrum på en bilfirma på Norra Kringelvägen och stal saker från några anställda.
Hässleholm • Publicerad 26 juni 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Bland annat har en plånbok och nycklar anmälts stulna.

Polisen har ingen misstänkt gärningsman i nuläget.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.