GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Blev av med sin öl – hotade med knivhugg

Sösdala Två män i 20-årsåldern hemmahörande i Sösdala har åtalats vid Hässleholms tingsrätt misstänkta för rån och misshandel respektive bara misshandel.
Hässleholm • Publicerad 10 juli 2018 • Uppdaterad 15 december 2021
Foto: TT
Foto: TT

Det var under natten till den 17 juni i år som händelserna inträffade i centrala Sösdala.

Väl framme vid en bankomat på Skolgatan i Sösdala försökte den tilltalade däremot få målsäganden att ta ut pengar, något han vägrade.

Målsäganden lyckades ta sig loss och springa därifrån. men den misstänkte kom efter en stund ikapp honom och tog åter ett strypgrepp på målsäganden som föll till marken.

En av killarna som misshandlade identifierades senare som samma person som en stund tidigare utfört rånet mot kompisen. Han greps också senare vid busshållplatsen vid stationen i Sösdala.

Helen Fingalsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.