GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Höstens program släppt

Hässleholm • Publicerad 20 juli 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Höstens program inleds med ett aktuell debattserie inför det stundande riksdags- och kommunvalet 2018. Hässleholms aktiva partier finns på plats för att hässleholmarna ska få ta del av vad partierna vill åstadkomma med sin politik. Under tre tillfällen kommer debatter hållas där bland annat frågor som omsorg, migration och integration, skola, utbildning, kultur och miljöpolitik kommer vara i fokus.

En föreläsning om att tänka annorlunda ges av Pontus Ströbaek och Christian Wass. Livsberättelser med fokus på förändringens olika faser ges med både allvar och humor. Som tidigare år hålls även Hässleholms filmstudio med bland andra filmerna Lady Bird och The Death of Stalin. Bokens dag den 17 november gästas av bland andra Jonas Hassen Khemiri och Agnes Lidbeck.

Det bjuds också på dokumentärfilm om översättaren Mette Holm som översätter den japanska författare Haruki Murakamis böcker, föreläsning om Sveriges drottningar med komikern Josefin Johansson och Robert Noack och cafékonsert med kulturskolans elever och mycket, mycket mer.

4 bilder
Miriam Aïda hyllar David Bowie.  Foto: David Pahmp
Barbara Hendricks.  Foto: Mattias Edwall
Josefin Johansson föreläser om svenska drottningar med Robert Noack. Foto: Stina Stjernkvist / TT
Jonas Hassen Khemiri kommer till Bokens dag. 
Foto: Maja Suslin / TT
Miriam Aïda hyllar David Bowie.  Foto: David Pahmp
Barbara Hendricks.  Foto: Mattias Edwall
Bella Bryngelson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.