GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

45-årig man efterlyst

Hässleholm En 45-årig man från Bjärnum har efterlysts av kriminalvården.
Hässleholm • Publicerad 23 juli 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

En 45-årig man från Bjärnum har efterlysts av kriminalvården. 45-åringen dömdes i början av året av Hässleholms tingsrätt till en månads fängelse för olovlig körning.

Då han en tid senare skulle infinna sig för att avtjäna sitt straff valde han att istället försvinna.

Adrian Ericson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.