Åtalas på fem punkter

HÄSSLEHOLM

Ett fall som började med misshandel i maj leder nu till åtal på fem punkter för en 30-årig Hästvedabo. På Ica Kvantums parkering i Hässleholm ska mannen ha sparkat eller trampat en bekant kvinna på handen. När en utomstående man grep in fick denne två knytnävsslag i ansiktet och minst en spark mot huvudet.
Den polispatrull som kom till platsen fann att 30-åringen dels var påverkad av amfetamin, dels hade 3,36 gram cannabisharts och fyra tabletter Tramadol på sig. Dessutom bar han vid tillfället kniv.
Mannen åtalas för två fall av ringa narkotikabrott, ett fall av brott mot knivlagen och två fall av misshandel. Han erkänner narkotikabrotten, erkänner att han haft kniv men förnekar brott, samt varken erkänner eller förnekar misshandeln.
Mannen anhölls på natten efter det inträffade, men släpptes knappt två dygn senare. En vecka därpå anhölls han igen för att tre dagar senare häktas. Rättegångsdag är ännu ej fastställd.

Dagens fråga

Har du sett vildsvin i det vilda?

Loading ... Loading ...