GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Misstänkt för knivstick åter på fri fot

Hässleholm • Publicerad 13 augusti 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

I helgen anhölls en 19-årig man på sannolika skäl misstänkt för grov misshandel. Bakgrunden var onsdagens bråk i centrala Hässleholm som ledde till att en 30-årig man blev knivstucken.

Under måndagsmorgonen släpptes dock ynglingen.

– Min bedömning är att utredningen kan fortsätta även med den misstänkte på fri fot. Men misstanken mot honom kvarstår, säger Jennie Kjellander, assistentåklagare vid Åklagarkammaren i Kristianstad.

Larm om gängbråk i korsningen Frykholmsgatan/Första Avenyen nådde polisen i Hässleholm under tidig onsdagskväll, men när patrull kom till platsen hade de inblandade flytt platsen. Vid en sökning i området påträffades en 30-årig man som blivit knivstucken.

Under dagarna som följt har polisen samlat in vittnesmål och övervakningsfilmer från det berörda området.

Förundersökningen mot den 19-årige mannen fortsätter.

Lars-Åke EnglundSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.