GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Stort strömavbrott i Sösdala

SÖSDALA Drygt 1300 hushåll i Sösdala med omnejd drabbades av strömavbrott i fyra timmar.
Hässleholm • Publicerad 13 augusti 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Strax efter klockan 13 drabbades drygt 1300 av Eons kunder i Sösdala med omnejd av ett strömavbrott.

- Vi har personal som är ute i fält och felsöker och försöker koppla om så gott det går, men i nuläget vet vi inte vad felet beror på. Det gör också att vi inte har någon prognos för när felet kan vara avhjälpt, säger Stina Albing som är presstalesperson på Eon.

Vid 17-tiden var strömavbrottet åtgärdat för samtliga hushåll. Vad som orsakat problemet är fortfarande oklart, meddelar Eon.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.