GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Äldre kvinna bestals i hemmet

TYRINGE En kvinna i 90-årsåldern blev vid lunchtid i onsdags bestulen i sitt hem.
Hässleholm • Publicerad 16 augusti 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

En kvinna i 90-årsåldern blev vid lunchtid i onsdags bestulen i sitt hem. En kvinna i 40-årsåldern ringde på och utgav sig för att vara från hemtjänsten. Efter att hon lämnat hemmet upptäckte den äldre kvinnan att det försvunnit runt 5 000 kronor i kontanter från hennes väska.

Lars-Åke EnglundSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.