Dystra slutsekunder när segern tappades

Sport • Publicerad 26 augusti 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

– Hårt att vi tappar segern i slutsekunderna, tyckte Jonatan Persson som hoppade in på skadade brodern, Benjamins mittbackplats och spelade hur bra som helst.

Det var två lag som desperat kämpar om att undvika nedflyttning och helst återkvalspel till trean som möttes på Osby IP.

Första halvlek var dock ett ställningskrig med få klara chanser men både Anthony Svenning och Albin Ekström hade matchdelens bästa chanser utan att lyckas näta. Andra halvlek var knappt tio minuter gammal när gästerna kom i ett flygande anfall där Björn Ohlsson forcerade in 0–1 bakom Niklas Stenfeldt Karlsson i hemmaburen.

Osby steppade i det här läget upp medan Nybro plötsligt såg betydligt beskedligare ut. 2–1 noterades också efter 66 minuter genom Anthony Svenning.