Annons

Sibbhult föll mot tabelltvåan

FOTBOLL Sibbhult höll jämna steg med tabelltvåan Vanneberga i en halvlek men med tio man på banan orkade hemmalaget till slut inte stå emot utanför förlorade med 1-5.
Sport • Publicerad 2 september 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Sibbhult höll jämna steg med tabelltvåan Vanneberga i en halvlek men med tio man på banan orkade hemmalaget till slut inte stå emot utanför förlorade med 1-5.

- Klart att utvisningen blev väldigt kostsam för oss. Killarna kämpade så gott de kunde men orken tröt. Det är svårt nog att rå på ett topplag med elva man på planen, säger Sibbhultstränaren Magnus Nilsson.

Annons

Vanneberga tog ledningen i åttonde minuten men Albin Karlsson rullade in kvitteringen i 20:e minuten efter en utflykt av gästernas målvakt.

Det ödesdigra röda kortet drabbade Zaher Kalil Inshasi efter en halvtimme. Som lök på laxen fick Vanneberga in ett mål strax före pausen.

I andra halvlek utökade gästerna med ytterligare tre bollar.

- Det är fortfarande fem poäng upp och fast det är brant ska vi försöka så länge möjligheten finns, säger Magnus Nilsson.

Marika HöghällSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons