Vinslöv kunde inte släcka Lågan

Sport I första halvlek såg det ut att bli en stenhård kamp in i det sista mellan Vinslövs damer och IK Lågan från Hörby.
Sport • Publicerad 27 september 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Men sedan gästerna ryck i början av andra halvlek var Lågan som kunde vinna premiären med 28–23, halvtid 12–11.

– Vi har ju ledningen fram till slutet av första halvlek men slarvar till det där, förklarade Vinslövstränaren Fredrik Nilsson.

– Efter paus är vi inte riktigt med och då drar Lågan ifrån.

Förra årets matcher mellan lagen var jämna och precis som då var det Hörbylaget som vann i Vinslöv.

– Så nu får vi se till att vinna i Hörby istället, menade Nilsson.

Therese Edmundsson skötte mycket av skyttet och la straffarna och blev därmed målbäst i hemmalaget med sina åtta mål.

– Annars vill jag berömma Miranda Bergstrand och Elin Bagge som bägge var duktiga, tyckte Fredrik Nilsson.

– Nu satsar vi på att komma igen i nästa match mot Trelleborg borta.