De har chans att bli Årets företagare

HÄSSLEHOLM Blir det ett golvföretag som har akustik som specialitet, en ledande leverantör av solceller eller ett företag som arbetar med el- och ljusteknik som blir Årets Företagare i Hässleholm?

Svaret ges under Hässleholms Galakväll den 16 november och de tre företagare som nominerats till detta prestigefyllda pris är: Hans-Inge Reimers på German Solar Sweden AB, Pär Lindstedt på Aprobo AB och Adam Ekholm på El & Ljusteknik i Skåne AB.

German Solar Sweden AB, som finns i Hästveda, sysslar med solenergi och levererar bland annat solcellsanläggningar till allt från fritidshus till solcellsparker. Bolaget registrerades 2013 och har vuxit stadigt – förra året omsatte det 28 miljoner kronor.

Aprobo AB, som har sitt säte i Sösdala, bildades i februari 1995 med inriktning på golv och akustik. Bland annat har bolaget utvecklat ett eget koncept för ljuddämpande mattor. Även det här bolaget har en positiv utvecklingskurva, och förra året var omsättningen strax över 30 miljoner kronor.

El & Ljusteknik i Skåne AB bildades 2003 och erbjuder såväl privatpersoner som företag allt från enklare elinstallationer till omfattande projektering.
Förra året omsatte bolaget 26 miljoner kronor och det har kontor både i Hässleholm och Malmö.
Syftet med priset är att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer.

Dagens fråga

Tror du på åtal om Palmemordet i sommar?

Loading ... Loading ...