Annons

Man död efter trafikolycka vid Tyringe

Tyringe En man omkom och en man fick allvarliga skador efter att två personbilar krockat på riksväg 21, strax väster om Tyringe sent under lördagskvällen.
Hässleholm • Publicerad 7 oktober 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård larmades till platsen klockan 23.09 för närmare kontroll. Det visar sig att två personbilar kolliderat på riksväg 21, strax väster om Tyringe.

Enligt larmet ska det ha varit två bilister som var inblandade i olyckan. Båda männen som är i 35- respektive 30-årsåldern har förts med ambulans till Centralsjukhuset i Kristianstad, där den förstnämnda avlider till följd av skadorna. Den andre skadade mannen vårdas för allvarliga skador, enligt Region Skåne.

Annons

- En man är död och anhöriga är underrättade, bekräftar pressinformatör Fredrik Bratt vid polisens ledningscentral under söndagsmorgonen.

Enligt Räddningstjänsten ska de båda bilarna ha frontalkrockat, och vägen spärrades av helt i båda körriktningarna under olycksarbetet.

Eva SchmidtSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons