GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Försökte såga sig in i tank

VÄSTRA TORUP Under söndagseftermiddagen upptäckte ägaren av en uppställd dieseltank i Västra Torup att någon försökt såga sig in i denna.
Hässleholm • Publicerad 8 oktober 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Under söndagseftermiddagen upptäckte ägaren av en uppställd dieseltank i Västra Torup att någon försökt såga sig in i denna.

Tankägaren har inte sett någon misstänkt, utan bara spåren på tanken. Detta är dock de enda spår som finns på platsen.

Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.