GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Två personbilar brann i natt

Hässleholm Två personbilar brann på Västra Hagagatan i Hässleholm i natt. Vissa spår säkrade av polisen.
Hässleholm • Publicerad 10 oktober 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Vid klockan tre i natt fick räddningstjänsten larm om att två personbilar brann på Västra Hagagatan. Räddningstjänsten kunde släcka bränderna i de båda bilarna, och samtidigt rädda en annan bil som stod nära från att börja brinna.

- Det finns ingen naturlig förklaring till att bilarna har börjat brinna, säger Per Friis, styrkeledare på räddningstjänsten i Hässleholm.

Polis var på plats under natten och kunde säkra vissa spår.

- Vi säkrade vissa spår i den ena bilen som ska skickas iväg på analys, det är det vi kan säga just nu, säger Mikael Persson, inre befäl på polisen i Kristianstad.

Inga personer ska ha skadats i samband med bränderna.

Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand, men det finns ännu ingen misstänkt.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.