GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Skadade näsan vid skjutövning

Skurup Får 18 000 i skadeersättning
Skurup • Publicerad 11 oktober 2018 • Uppdaterad tisdag 15:26

Det var i samband med en skjutövning i närkampsstil som olyckan på Revingehed inträffade.

Mannen från Skurups kommun uppger till försäkringskassan att han var mycket trött när han skulle slänga sig ner på marken med vapnet på ryggen, och råkade ta fram vapnet för tidigt så det slog i näsan.

Nyligen har Kammarkollegiet beslutat att mannen ska få 18 000 kronor i ersättning för framträdande skada, den lägsta graden av åverkan på kroppen.

Kammarkollegiet är en statlig myndighet som sorterar under Finansdepartementet.

Catharina NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.