GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Blev utpressad via nätet

OSBY Du har porrsurfat och det ska vi sprida vidare om du inte betalar tre tusen dollar.
Osby • Publicerad 12 oktober 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Du har porrsurfat och det ska vi sprida vidare om du inte betalar tre tusen dollar. Så löd budskapet som sändes via mejl till en Osbybo. Inga pengar betalades ut. Istället polisanmälde personen händelsen. Polisen säger att man aldrig ska ge efter för utpressning av det här slaget som tycks bli allt vanligare. Polisens råd lyder att inte betala, att polisanmäla direkt och byta lösenord,

Maja Ögren AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.