Allt rann iväg i sista

Sport • Publicerad 19 oktober 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Det blev en svidande förlust för Lönsboda hemma mot Willands. En ledning med 1-0 efter den första perioden förvandlades till en förlust med 1-7 (1‑0, 0-1, 0-6).

I den jämna första perioden så var det hemmalaget som till slut kunde ta ledningen. Det var André Bengtsson som hittade rätt med ett avslut och han assisterades av Hampus Danielsson.

Lönsboda vann skotten i den första perioden men från den andra akten tog gästande Willands över allt mer. Lite drygt sjutton minuter in på den andra perioden kunde också John Johannesson kvittera.

I den tredje perioden ryckte gästerna ifrån, först via mål av Thomas Clementsson och sen Alexander Wedberg.

När så Lönsboda i mitten av perioden drog på sig en utvisning och Jimmy Malmgren kunde slå in 1-4 var hemmalaget ett slaget lag och på slutet ramlade det in ett par mål ytterligare genom Johan Persson, Jimmy Roth samt åter Jimmy Malmgren och Lönsboda har nu inlett säsongen med fyra poäng på de fyra första matcherna.

-Även om vi går framåt på slutet ska det inte behöva bli så många mål bakåt, säger Lindhe.

I nästa omgång väntar Helsingborg på bortaplan, ett lag som inlett säsongen något bättre än Lönsboda så här långt.