Annons

”Vi har agerat juridiskt korrekt”

MALMÖ Citygrossbutiken på Rosengård var den första i Malmö. Bergendahlsgruppen poängterar att man agerat helt enligt regelboken.
Malmö • Publicerad 26 oktober 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Robert Olsson som är ansvarig för hr och information på Bergendahls Food AB har en annan version av den process som pågår. Bergendahls menar att man försökt ha en konstruktiv dialog som båda parter tjänar på.

Annons

Ni har inte betalt hyra på mer än ett helt år och inte heller deponerat pengarna hos länsstyrelsen?

– Trianon har gång på gång tvingats backa i de processer som pågår i tingsrätten. Rosengård centrum storlivs har självklart betalat alla hyror fram till dess att det blev känt att Trianon vägrat acceptera oss som hyresgäst varefter det inte varit möjligt att betala något.

– Det som är mest tråkigt i hela den uppkomna situationen är naturligtvis att även om Rosengård Centrum Storlivs har rätt och slutligen kommer att få rätt vid Malmö tingsrätt så har Trianon ändå lyckats att allvarligt skada verksamheten.

Elisabeth SandbergSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons