Annons

Man häktad för misshandel

OSBY En 34-årig man från Osby häktades på fredagen, på sannolika skäl misstänkt för tre fall av misshandel.
Osby • Publicerad 27 oktober 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

En 34-årig man från Osby häktades på fredagen, på sannolika skäl misstänkt för tre fall av misshandel. Mannen medgav under häktningsförhandlingen att det vid det tredje tillfället uppstått ett bråk och att han hade utdelat slag, men motsatte sig häktning.

Det första brottet ska ha skett någon gång mellan den 15 september och 1 oktober, på den adress mannen bor i Osby. Det andra på samma plats någon gång mellan den 5 och 8 oktober medan den tredje misshandeln ska ha skett den 20-21 oktober på en ort vid Immeln. Mannen anhölls på kvällen den 23 oktober.

Annons

Åklagaren krävde att mannen skulle häktas för att han inte skulle kunna försvåra utredningen, undanröja bevis eller fortsätta brottsligheten och tingsrätten gav sitt bifall. 34-åringen ska också åläggas restriktioner.

Åtal mot mannen ska vara väckt senast den 9 november.

Pernilla EkdahlSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons