Röke misslyckades ta sig vidare i DM

Sport • Publicerad 31 oktober 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

– Det här var inte okay någonstans, menade också Röketränaren Björn Larsson efter det pinsamma uttåget ur DM-turneringen.

– Vi gjorde en bra match i helgen mot Hovshaga men idag kändes det som alla bara tänkte på Olofströmsmatchen på fredag.

Röke kom också utan en handfull spelare och hade Sebastian Lundgren i målet.

– Och han har tyvärr ingen hjälp alls av utespelarna, sa Röketränaren.

Det började annars hyfsat för Björn Larssons manskap även om förre Rökespelaren Jimmy Malmgren gjorde 1–0 redan efter tre(!) sekunder.

För genom två mål av Edvin Andersson vände Röke till ledning 2–1 innan Willands kvitterade.

I mellanperioden gjorde hemmalaget fem mål på 12 minuter och vandrade fram till hela 7–3 sedan Rökes Jacob Eliasson stuckit emellan och reducerat till 4–3.

När sedan Jimmy Roth gjorde 8–3 i powerplay tidigt i den tredje perioden var matchen i praktiken helt över och Rökes tröstmål i slutperioden gjordes av Zoltan Veszpremi.

– Willands verkade ordentligt taggade idag, förklarade Björn Larsson.