Annons

Fler förhör om misstänkt mord

Osby • Publicerad 15 november 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Polisen är fortsatt förtegen om den händelse i Lönsboda förra veckan som utreds som ett misstänkt mord.

Först var förhoppningen att utredningen kring mannens död skulle klarna efter att besked kommit från den rättsmedicinska undersökningen.

Annons

Men när ett första utlåtande kom i slutet av förra veckan valde polisen att fortsatt lägga locket på, samtidigt som rubriceringen mord kvarstod.

Under den här veckan uppger polisen att de fortsatt sitt arbete med förhör med olika intressanta personer. Närmare än så vill de dock inte gå in på händelsen och vad som egentligen ska ha hänt. Anledningen uppger utredarna vara att de vill kunna arbeta i lugn och ro med ärendet.

När ett eventuellt klargörande kring vad som egentligen hänt och varför de rubricerat dödsfallet som mord kan lämnas är ännu oklart, men förundersökningsledaren Anders Svenson säger att de har en förhoppning om att ha en klarare bild i slutet av nästa vecka.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons