Annons

”Fantastiskt att ha en egen butik”

Osby • Publicerad 3 december 2018 • Uppdaterad 13 december 2021
Francis van Brink tycker det är helt underbart att jobba i den nya butiken Via Natura, som invigdes på söndagen i Osby. FOTO: SUSANNE GÄRE
Francis van Brink tycker det är helt underbart att jobba i den nya butiken Via Natura, som invigdes på söndagen i Osby. FOTO: SUSANNE GÄRE

Francis van Brink har tidigare drivit bed and breakfast i Sibbhult där hon även haft en mottagning för sin verksamhet som naturterapeut. Nu lägger hon ner bed and breakfast verksamheten och flyttar sin verksamhet in till Osby. Hon invigde på skyltsöndagen Via Natura, som både är affär och naturhälsopraktik.

– Jag blev tillfrågad om att ta över hälsobutiken och funderade länge, till slut sa jag ja och nu känns det magiskt.

Annons

Hon är entusiastisk över att få ett socialt liv, finnas lättillgänglig i centrala Osby och över att butiken blivit så fin.

I butiken hittar man allt möjligt som ska bidra till en bättre hälsa i balans.

Innanför butiken finns behandlingsrummet dit de som känner av olika krämpor i kropp och själ söker sig.

– Man kan säga att jag lägger ett hälsopussel och plockar ut de bitar som är i obalans, förklarar Francis van Brink. Jag gör en behandlingsplan och i den kan finnas massage, zonterapi, samtal med mera.

Francis van Brink är utbildad naturterapeut på Naturmedicinska akademin i Glimåkra.

Susanne GäreSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons