Annons

Lagkaptenen lämnar IFK

Sport Linus Svensson klar för Kristianstad FC och division ett.
Sport • Publicerad 3 december 2018 • Uppdaterad 14 december 2021
Linus Svensson har gjort sin sista brytning i den gulsvartrandiga tröjan – i alla fall för den här gången.  Foto: Stefan Sandström
Linus Svensson har gjort sin sista brytning i den gulsvartrandiga tröjan – i alla fall för den här gången. Foto: Stefan Sandström

Längtan efter att pröva vingarna på högre nivå än division två för Linus Svensson tre mil österut.

Annons

25-årige Linus Svensson har varit en viktig kugge i IFK Hässleholms mittförsvar under de fyra senaste säsongerna. Han har bidragit med kompromisslös inställning, duellspel, nickstyrka, brytsäkerhet, ett fint tillslag – och inte minst ett stort gulsvart hjärta. Under 2018 har han burit kaptensbindeln.

2018 har varit ett turbulent år för Kristianstad FC. Försäsongen hade knappt dragit igång innan tränaren Atli Edvaldsson fick kicken – islänningen som hade ersatt sparkade Joakim Persson så sent som i september 2017.

Är det en chansning att gå till KFC?

Annons

Vad blir största skillnaden?

Har du gjort din sista match i IFK?

Marika HöghällSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons