GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Mårtensson: ”Som klippt och skuren”

Sport • Publicerad 18 december 2018 • Uppdaterad 14 december 2021
Thomas Mårtensson.
Thomas Mårtensson.

Det är en märkbart belåten Vittsjötränare som räknar in Stefan Ekstrand som sin nya kollega.

[contentcards url="https://www.nsk.se/2018/12/18/martensson-som-klippt-och-skuren/" one_line="true"]

Mårtensson öser mer beröm över Ekstrand:

Vittsjö har julledigt just nu och drar igång försäsongsträningen torsdagen den 10 januari på Österås konstgräs.

Marika HöghällSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.