Annons

Misstänkt för våldtäktsförsök mot barn fortsatt häktad

Hässleholm Tingsrätten beslutade idag att hålla den man i 35-årsåldern misstänkt på sannolika skäl för försök till våldtäkt mot barn fortsatt frihetsberövad.
Hässleholm • Publicerad 4 januari 2019 • Uppdaterad 30 november 2021

Tingsrätten beslutade idag att hålla den man i 35-årsåldern misstänkt på sannolika skäl för försök till våldtäkt mot barn fortsatt frihetsberövad. Våldtäkten ska ha skett i Hässleholm den 2 december.

Den misstänkte mannen har suttit häktad i Kristianstad sedan den 21 december. Det tidigare häktningsbeslutet överklagades till Hovrätten, som ännu inte återkommit med besked. Norra Skåne har sökt mannens advokat för en kommentar.

Annons

Tingsrätten meddelande under fredagseftermiddagen att brottsrubriceringen kvarstår. Det nya häktningsbeslutet sträcker sig till den 18 januari 11:00 då åtal ska vara väckt.

Övriga uppgifter skyddas av förundersökningssekretess.

Adrian Ericson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons