Tre tunga poäng för Redhawks

ISHOCKEY Malmö Redhawks gjorde en riktigt stark match hemma mot Djurgården och vann till slut med 3-1. Då hade bland annat Johan Olofsson, som just förlängt sitt kontrakt, hunnit med att göra mål.
Sport • Publicerad 22 januari 2019 • Uppdaterad 13 december 2021
Malmös Carl-Johan Lerby och Djurgårdens Petteri Wirtanen under tisdagens ishockeymatch i SHL mellan Malmö Redhawks och Djurgårdens IF i Malmö Arena. Foto Andreas Hillergren / TT

– Ganska jämn och hård match med mycket speed och många målchanser. Kul att spela. Men vi får försöka att inte ta så många utvisningar i andra perioden, sa Konstantin Komarek i periodpausen.

Djurgårdens bästa chans var ett friläge som emellertid Oscar Alsenfelt i hemmakassen kunde mota bort.

Den tredje perioden var knappt fyra minuter gammal när Frederik Storm styrde in ett skott på volley – och så var rödhökarna i ledning igen.

Kort före matchen meddelade Malmö Redhawks att Johan Olofsson, 24, förlängt med två säsonger: