Stefan ”Steven Rageblad” Blad i Joddla med Siv. Foto: Jörgen Johansson/Arkiv

Utsålt för Joddla med Siv

Fyra frågor till ...
Stefan ”Steven Rageblad” Blad, från Joddla med Siv, vars spelningar på KB i Malmö och The Tivoli i Helsingborg i september, efter att bandet haft ett uppehåll, blev utsålda på nolltid.

Hur efterlängtade känner ni er?
– Jamen, det är ju roligt så in i helv-te. Helt galet. Det märks att vi haft ett uppehåll. Man blir både lite mallig och stolt när man ser att det är utsålt. Vi lägger oss på knä, helt enkelt.

Blir det fler spelningar framöver för Joddla?
– Det blir en spelning till i sommar, som inte är officiell ännu. Och vi har ytterligare tre-fyra spelningar på gång till i höst, men det är inte riktigt spikat ännu.

Vad händer annars närmast med Joddla?
– Nu ska vi rulla igång igen och parallellt med det börjar vi med nya låtar, nu när vi har fått en nytändning. Det har varit en välbehövlig vila, efter att inte haft någon semester på 28 år, och låtar finns. Vi ska bara vara i rätt ”mode”.

Den 3 maj spelar Rageblad & Son, du och din son Linus och ett gäng duktiga musiker i Hässleholm kulturhus. Hur går arbetet med den konserten?
– Det flyter på. Jag får läxor av Linus med jämna intervall, jag läser ju inte noter så han spelar in det jag ska lära mig, så får jag memorera. Och så går jag in och räknar blåa pluppar på kulturhusets hemsida och gläds åt att biljetterna säljer på bra.

Torsten Karlson gräver i tidningsarkivet.

Dagens fråga

Har du premiärbadat för året?

Loading ... Loading ...