Vinslöv säkrade en kvalplats

handboll Med en mäktig avslutning såg Vinslövsdamerna till att besegra H43 med 31–28 (19–15) och därmed säkra en kvalplats för att hänga kvar i division två.
Sport • Publicerad 14 mars 2019 • Uppdaterad 24 november 2021

Vinslöv har haft en bra trend efter jul och det visade sig även mot H43 som ligger fyra i serien. Efter en jämn inledning tog Vinslöv grepp om matchen och hade en ledning på tre, fyra mål hela första halvlek.

För efter att H43 kvitterat till 27–27 med 13 minuter kvar av matchen så spikade Sara Rosquist igen i Vinslövsmålet. Det dröjde hela tolv minuter innan gästerna gjorde sitt nästa mål och då hade Vinslöv redan fyra och säkrat två viktiga poäng.