Annons

”Jag har haft sämre dagar”

Osby • Publicerad 18 mars 2019 • Uppdaterad 15 december 2021
Ted Holmgren berömmer Eric Lövstrand. Foto: Stefan Sandström
Ted Holmgren berömmer Eric Lövstrand. Foto: Stefan Sandström

Det är dagen efter att Osby IK säkrade avancemanget till division två via en 6–1-seger borta mot Valdemarsvik, och det är en påtagligt nöjd sportchef som tidningen når kring lunchtid på måndagen.

Annons

När Osby vid den här tiden i fjol trillade ur division två var det en chock för många i och runt klubben, men inom föreningen knöt de näven och beslutade sig för att sejouren i trean bara skulle bli ettårig.

Men det är inte bara att ha en bra trupp, bra tränare och en bra organisation för att lyckas, det gäller även att vara bäst när det gäller. Något som Osby verkligen levt upp till.

I och med att målsättningen är infriad kan arbetet inför nästa säsong börja, och för Ted Holmgren innebär det att säkra upp de spelare i den befintliga truppen som de vill ha med sig även nästa år. Bland annat gäller det de ryska tvillingarna Yuri och Vladislav Lomakin som kom till Osby i början av året.

Osbys målsättning inför nästa säsong är ganska klar redan nu – att bli ett stabilt division två-lag som inte ska behöva oroa sig för att behöva kvala sig kvar.

Annons

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons