Jimmy Ekborg.

Osbys centrumutvecklare kan prisas

Osby Jimmy Ekborg en av tre finalister.

Jimmy Ekborg, centrumutvecklare i Osby, kan prisas som årets centrumutvecklare 2019. Sent på torsdagskvällen presenterades han som en av tre finalister.
– Det är imponerande och härligt att se att vi år efter år får in så många nomineringar på duktiga kandidater och i år är inget undantag. Det är ett mycket starkt startfält! Alla tre finalisterna är redan vinnare och vi kan bara gratulera städerna som de är verksamma i, säger Marlene Hassel, ordförande i Sveriges Centrumutvecklare, i ett pressmeddelande.

Priset instiftades för sju år sedan och tilldelas en person ”som på ett framgångsrikt sätt genomfört en utvecklingsprocess, projekt, en kampanj eller ett arbete inom ramen för centrumutveckling i stadskärna, handelsplats eller köpcentrum”, heter det i pressmeddelandet.
Övriga finalister är Hanna Candell, Helsingborg, och Sanna Westerberg, Halmstad. Vinnaren utses på Svenska Stadskränorns årskonferens i Linköping den 22 maj.

Senaste nytt omOsby

Dagens fråga

Har du varit utomlands på semestern?

Loading ... Loading ...