Annons

PK-fittan till Stand Up på Borgen

OSBY På torsdag är det dags igen för hyllade Stand Up på Borgen. Och den här gången kommer Elina Du Rietz med sin show PK-fittan.
Osby • Publicerad 25 mars 2019 • Uppdaterad 15 december 2021
Elina Du Rietz.
Elina Du Rietz.

Det är Jessica Persson och Lars Magnusson som anordnar stand up-kvällarna på Borgen. En gång i månaden under hösten och våren kommer kända och okända komiker och bjuder på skrattkvällar i Osby.

– Det har blivit kanonlyckat, säger Jessica Persson om Stand Up på Borgen och hyllar Osbypubliken.

Annons

– Publiken är så bra, så varm och öppen för att ha roligt. Det är väldigt bra förutsättningar och det är roligt att så många vill komma hit till Osby.

Komikern Ann Westin, som är i Osby för att skriva och senare i vår testa nytt material, stämmer in i hyllningskören till Stand up-kvällarna i Osby.

– Det är något som det pratas mycket om i Sverige. De är jättebra med en härlig publik, säger Westin.

Och på torsdag kommer alltså Elina Du Rietz, känd från bland annat från filmen Tårtgeneralen och tv-serien Bonusfamiljen, till Osby med sin föreställning PK-fittan – en stand up-show om livet som politiskt korrekt.

– Elina är fantastik, det är en fantastiskt rolig show, säger Jessica Persson.

Ytterligare två stand up-kvällar på Borgen är inplanerad i vår, den 10 april och den 7 maj.

Peter PaulssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons