Festtjafs ledde till näsblod

Osby På lördagskvällen ska två män, sedan tidigare obekanta med varandra, ha besökt en privat fest på Modellgatan i Osby.
Osby • Publicerad 15 april 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

På lördagskvällen ska två män, sedan tidigare obekanta med varandra, ha besökt en privat fest på Modellgatan i Osby. Under kvällens gång ska de hamnat i tjafs med varandra, enligt en polisanmälan. När festen var slut vid midnatt ska den ene mannen, som är i 30-årsåldern, ha slagit den andre mannen, som är i 45-årsåldern, med ett knytnävsslag på näsan. Slaget ska ha orsakat näsblod och en ömmande näsa. Händelsen utreds som misshandel.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.