Öppnade dörren – blev huggen med yxa

Skåne När mannen öppnades dörren möttes han av yxmän.
Publicerad 15 april 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Polisen larmades till en adress i Bjuvs kommun 03.48 natten till måndag. En man i 30-årsåldern hade öppnat dörren när någon ringde på och blev då huggen med en yxa.

En stund efter att polisen kommit till platsen kunde man, på annan ort i nordvästra Skåne, gripa två män som även de är i 30-årsåldern. De båda männen misstänks nu för grov misshandel, grov stöld och försök till utpressning.

Ralph BretzerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.