Järnvägen stängs en helg till

HÄSSLEHOLM

Kontaktledningsarbete på sträckan Hässleholm-Lund gör att persontågen ställs in också kommande helg.
– Arbetet har hittills gått väldigt bra och vi ligger i fas med tidplanen. Nu håller vi på med efterarbeten som tyvärr innebär ytterligare en avstängning, säger Henrik Andersson projektledare Trafikverket, i ett pressmeddelande.

Avstängningstiden är från lördag 25 maj 01.15 till måndag den 27 maj 03.00, och under den tiden kommer inga tåg att trafikera Hässleholm-Lund eller det omvända. Tågen ersätts av bussar, varför resetiden också blir längre än normalt.
Även pågatåg på andra sträckor än Hässleholm-Lund påverkas, skriver Trafikverket i sitt pressmeddelande. SJ:s tåg påverkas inte utan leds om via andra banor.

Dagens fråga

Brukar du spela kort?

Loading ... Loading ...