Annons

Målvaktstalang till Malmö FBC

Sport Rökemålvakt till SSL-laget MalmöINNEBANDY.
Sport • Publicerad 31 maj 2019 • Uppdaterad 15 december 2021
Loella Andersson. Foto: Malmö FBC
Loella Andersson. Foto: Malmö FBC

Rökemålvakt till SSL-laget Malmö

INNEBANDY. Malmö FBC-damerna fortsätter att förstärka truppen inför höstens spel i SSL. På fredagen gjorde man klart med Rökefostrade målvakten Loella Andersson. Klubbens nya målvakt hämtas från allsvenska Hovslätt, men Loella Andersson, född 1999, har tidigare även spelat för Åstorp/Kvidinge och moderklubben Röke IBK.

Annons

Malmö FBC beskriver i ett pressmeddelande sitt nyförvärv som en placeringssäker skolad målvakt med massor av potential och konstaterar också att målvaktssidan i truppen därmed är komplett.

– Vi har följt Loella väldigt länge och hon var även med i Czech Open med laget för två säsonger sedan på skallat ”temporary play”, säger Malmö FBC-sportchefen Mikael Jepsson.

– Som ungdomsmålvakt var hon jättelovande och nu har hon dessutom fått tre säsonger i Allsvenskan. Så ska bli jättespännande att se Loella ta nästa steg i sin karriär. Loella är en placeringssäker och välskolad målvakt med massor av potential som vi hade tänkt plocka ur henne.

Artur G BlidingSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons