Stolpe ut för FC Hessleholm

Hässleholm • Publicerad 9 juni 2019 • Uppdaterad 14 december 2021
FC Hessleholm hade det svårt att ta sig igenom det täta Ljungbyförsvaret. Här är det anfallaren Vilma Hansson som försöker ta sig förbi Evelinn Fredhage-Larsson.Foto: Stefan Sandström

Gästande Ljungby fick en drömstart med 1–0 redan efter sju minuter. Elvira Henningsson mötte ett inlägg och sekunden senare small det till i hemmamålvakten Johanna Lundins bortre hörn.

Som bytte in Elin Forsberg och Anna Ribba plus att hon flyttade upp Wilma Hansson och Julia Ottosson i offensivare positioner efter halvtidspausen.

FC kom till några farliga chanser efter paus. Två av dessa var signerade Vilma Hansson. På den första nickade hon i fritt läge ett inlägg ner i marken men bollen studsade försmädligt över Ljungbyribban. En stund senare dribblade hon sig igenom i straffområdet men i skottögonblicket kunde en bortaförsvarare bryta till hörna.