Annons

Medaljer till Boulegetingar

Tyringe Under den gångna helgen har sydsvenska bouleförbundet (Skåne, Blekinge), avhållit 4 dagars spel i grenarna mixed dubbel, singel, dubbel och trippel.
Hässleholm • Publicerad 10 juni 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Under den gångna helgen har sydsvenska bouleförbundet (Skåne, Blekinge), avhållit 4 dagars spel i grenarna mixed dubbel, singel, dubbel och trippel.

Boulegetingarna från Tyringe har fullständigt dominerat tävlingarna, med sina ungdomar i spetsen. I ungdomsklassen gjordes det rent hus genom att ta samtliga guldmedaljer, men även i de äldre klasserna gick klubben fram på bred front. När sammanräkningen är klar efter de fyra dagarna leder klubben klubbligan i stor stil, med mer än dubbelt så många poäng som de jagande klubbarna. Av årets DM återstår ytterligare två tävlingsdagar i Malmö, då mixed trippeln och precisionskyttet går av stapeln. Dock är Boulegetingarnas ledning i klubbligan så stor att ingen klubb kan komma ikapp.

– Så här lång har Boulegetingarna spelat sig till 7 guld, 7 silver och 8 brons i årets DM, skriver Torsten Lagerkvist.

Hans Bryngelson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons