Sjöviken näst bäst i Malmö

Hässleholm • Publicerad 10 juni 2019 • Uppdaterad 13 december 2021
Leif Nilsson var bäst i ett mycket bra Sjöviken som spelade hem tio poäng i Malmö. 
Foto: Johannes Höghäll Johnsson/Arkiv
Leif Nilsson var bäst i ett mycket bra Sjöviken som spelade hem tio poäng i Malmö. Foto: Johannes Höghäll Johnsson/Arkiv

När seriespelets första omgång avgjordes på MOS i Göteborg kammade Sjöviken noll och hade därför satt sig i en prekär situation inför de två återstående omgångarna. Men med kniven på strupen visade Sjöviken att de är för bra för att ligga i botten på division ett.

Sjöviken vann nämligen fem av de sju matcherna och var med det näst bästa lag i den andra omgången, bättre var bara suveräna Gullbergsbro. Dessutom svarade Sjöviken för det bästa lagresultatet under ett varv med sina 114 slag när de mötte hemmalaget Malmö BGK.

Tack vare de fem vinsterna avancerade Sjöviken till sjätte plats i en mycket jämn serie, förutom Gullbergsbro som i praktiken redan säkrat seriesegern.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.